El bagatge de més de 70 anys al servei de les empreses i professionals de diferents sectors, i la constant evolució dels nostres serveis adaptant-nos a les necessitats del mercat, marquen el que ha estat la nostra fita a assolir: oferir un servei professional als nostres clients, amb la garantia de servei i solvència que ens dóna la nostra llarga experiència.

Les línies que oferim de producte, estan destinades a cobrir tot el ventall d'empreses i professionals tan dels sectors del comerç i de la indústria com de la restauració i l'oficina.

Aquestes línies s'adapten constantment a les necessitats del mercat i dels nostres clients, fet que ens porta a crear noves línies, com la d'articles promocionals i articles d'indumentària i seguretat en el treball, que afecten a diferents sectors.

El nostre compromís és de servei. Un servei de professionals per professionals.

 

  • Ens agrada la distribució: Perquè som especialistes en trobar el millor producte relació qualitat -preu. Treballem una logística responsable, que ens permet generar beneficis econòmics i socials, amb qualitat i criteri ètic, sent respectuosos amb el medi ambient.

 

  • Ens agrada la innovació: Perquè busquem materials i articles diferenciadors, i ens agrada fer-ho. Assistim a les Fires mundials més importants per tal d'estar a l'avantguarda de les novetats.

 

  • Ens ocupem de tot. Perquè a Massegur fa molts anys que coneixem el nostre client i sabem com solucionar les seves necessitats presents i futures. El nostre objectiu és la seva tranquil·litat.

 

  • Ens adaptem al client: Perquè tots els nostres clients son diferents i sabem que les seves prioritats també.

 

  • Busquem la diferència: Perquè tenim molt present la importància de personalitzar un negoci i estudiem cada cas perquè sigui d'èxit.
 
 

Newsletter

Qui som

Empresa

Equip

RRHH

Envia'ns el teu CV, aquí

Contacta'ns

icon-157358_64011w Tel. 972 46 92 00

icon-157358_640234 Fax. 972 46 92 95

icon-157358_6402 info@massegur.cat